Quantcast
Channel: MFCMAPI
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1090

New Post: PR_PROVIDER_UID Err:0x8004010F=MAPI_E_NOT_FOUND when connecting to Exchange Server 2013 CU2

0
0
Yes, Griffin.

My application fails to connect to Exchange with below parameters, then i have tried using MFCMAPI to if everything is okay. MFCMAPI could connect with above errors.

And I have tried with program using below parameters, i still get network error from MAPI call. Can you kindly help, I can provide any additional details needed.

___ props[prop_count].ulPropTag = PR_PROFILE_UNRESOLVED_NAME;
    props[prop_count].Value.lpszA   = <ProfileUnresolvedName>;
    prop_count++;

    props[prop_count].ulPropTag     = PR_PROFILE_UNRESOLVED_SERVER;
    props[prop_count].Value.lpszA   = <mailboxGUID@domain.com>;
    prop_count++;

    // Setting this to TRUE causes OpenMsgStore() to fail with MAPI_E_UNCONFIGURED
    props[prop_count].ulPropTag      = PR_CONVERSION_PROHIBITED;
    props[prop_count].Value.b        = FALSE;
    prop_count++;

    props[prop_count].ulPropTag     = PR_PROFILE_CONFIG_FLAGS;
    props[prop_count].Value.l       = CONFIG_SERVICE /*| CONFIG_PROMPT_FOR_CREDENTIALS | CONFIG_SHOW_CONNECT_UI */;
    prop_count++;

    props[prop_count].ulPropTag     = PR_DISPLAY_NAME;
    props[prop_count].Value.lpszA   = <Mailbox Profile Name>;
    prop_count++;

    //Above setting used to be sufficient to connect using RPC
    //Below parameters added to connect via HTTPS
    LPSTR pwszUser = "domain\\username"; //also tried username@domain.com AND username
    LPWSTR pwszPassword = L"paswword"; // Password has been encrypted using CryptProtectData

    props[prop_count].ulPropTag = PR_PROFILE_RPC_PROXY_SERVER_W;
    props[prop_count].Value.lpszW = L"https://ProxyHostname.domain";
    prop_count++;


    props[prop_count].ulPropTag = PR_PROFILE_RPC_PROXY_SERVER_AUTH_PACKAGE;
    props[prop_count].Value.l = RPC_C_AUTHN_NONE;      // RPC_C_HTTP_AUTHN_SCHEME_NTLM, RPC_C_HTTP_AUTHN_SCHEME_BASIC
    prop_count++;

    props[prop_count].ulPropTag =  PR_PROFILE_RPC_PROXY_SERVER_FLAGS;
    props[prop_count].Value.l = PRXF_ENABLED | PRXF_SSL;// | PRXF_IGNORE_SEC_WARNING; // | PRXF_IGNORE_SEC_WARNING;
    prop_count++;

    props[prop_count].ulPropTag = PR_PROFILE_RPC_PROXY_SERVER_PRINCIPAL_W;
    props[prop_count].Value.lpszW = L"msstd:certificateserverhostname.domain";
    prop_count++;

    props[prop_count].ulPropTag = PR_PROFILE_AUTH_PACKAGE;
    props[prop_count].Value.l = RPC_C_AUTHN_GSS_NEGOTIATE;                // RPC_C_AUTHN_WINNT, RPC_C_AUTHN_GSS_NEGOTIATE, RPC_C_AUTHN_NONE
    prop_count++;

    props[prop_count].ulPropTag = PR_PROFILE_AUTH_USER_W;
    props[prop_count].Value.lpszA = pwszUser;
    prop_count++;

    props[prop_count].ulPropTag = PR_PROFILE_AUTH_PASSWORD;
    props[prop_count].Value.bin.lpb = dataBlobOut.pbData;
    props[prop_count].Value.bin.cb = dataBlobOut.cbData;
    prop_count++;

    DB( (DB_PR _T("ConfigureExchangeService() About to configureMsgService\r\n"), this ) );
    hres = lpServiceAdmin->ConfigureMsgService( exchUID, 0, config_flags, prop_count, props );___

    I still get MAPI_E_NETWORK not found
  1. Are there any configuration changes need to be done on Exchange Server?
  2. Is there any mistake in above parameters?

Kindly suggest.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1090

Latest Images

Trending Articles





Latest Images